Меню
Количка

Кухненски нож YANAGIBA - KAI 6721Y

Кухненски нож YANAGIBA - KAI 6721Y
Кухненски нож YANAGIBA - KAI 6721Y
Кухненски нож YANAGIBA - KAI 6721Y
Ново
Кухненски нож YANAGIBA - KAI 6721Y
Кухненски нож YANAGIBA - KAI 6721Y
Кухненски нож YANAGIBA - KAI 6721Y
Кухненски нож YANAGIBA - KAI 6721Y

Острието Yanagiba( върбово листо ) е традиционният японски нож за рязане на филийки. За нарязване на риба и месо на фино. Острието на този нож е пригодено за рязяне на тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Имате гаранция за красиво и гладко рязяне.

Тази серия е с острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC.
Дръжката е изработена от бамбукова пудра и черен полипропилен. Така оптималната хигиена е осигурена – резултат от антибактериално действие на бамбуковите частици. Традиционната японска дървена дръжка е забодена, а при тази серия тя обгръща острието, за да не може да се изплъзне от дръжката, а от друга страна – не може да се натрупва мръсотия.  Ножът е подходящ както професионалисти така и за любители.



Стомана: VG2

Твърдост на острието: 56±1 HRC

Дължина: 33.6 см

Дължина на дръжката: 12.6 см

Дължина на острието: 21 см

Заточване на острието: Едностранно

Материал на дръжката: Бамбукова пудра и полипропилен

Произход: Япония

Спецификации
Вид на стоманатаVG2
Твърдост на стоманата, HRC56±1 HRC
Дължина на острието21 см

Напишете отзив

Лош Добър
94.00 лв
  • Модел: KAI 6721Y
НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ “БИСКВИТКИ”
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“.