Меню
Количка

Кухненски нож YANAGIBA KAI 6724Y

Кухненски нож YANAGIBA KAI 6724Y
Кухненски нож YANAGIBA KAI 6724Y
Кухненски нож YANAGIBA KAI 6724Y
Ново
Кухненски нож YANAGIBA KAI 6724Y
Кухненски нож YANAGIBA KAI 6724Y
Кухненски нож YANAGIBA KAI 6724Y
Кухненски нож YANAGIBA KAI 6724Y

Острието Yanagiba( върбово листо ) е традиционният японски нож за рязане на филийки. За нарязване на риба и месо на фино. Острието на този нож е пригодено за рязяне на тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Имате гаранция за красиво и гладко рязяне.


Тази серия е с острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC.
Дръжката е изработена от бамбукова пудра и черен полипропилен. Така оптималната хигиена е осигурена – резултат от антибактериално действие на бамбуковите частици. Традиционната японска дървена дръжка е забодена, а при тази серия тя обгръща острието, за да не може да се изплъзне от дръжката, а от друга страна – не може да се натрупва мръсотия.  Ножът е подходящ както професионалисти така и за любители.


Стомана: VG2

Твърдост на острието: 58±1 HRC

Дължина: 36.6 см

Дължина на дръжката: 12.6 см

Дължина на острието: 24 см

Заточване на острието: Едностранно

Материал на дръжката: Бамбукова пудра и полипропилен

Произход: Япония

Спецификации
Вид на стоманатаVG2
Твърдост на стоманата, HRC58±1 HRC
Дължина на острието24 см

Напишете отзив

Лош Добър
98.00 лв
  • Модел: KAI 6724Y
НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ “БИСКВИТКИ”
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“.