Меню
Количка

Условия за доставка

Chefsblade.bg предлага на своите клиенти доставка. Продуктите се доставят от куриерска фирма според техните стандарти за доставка или с транспорт осигурен от нас до входа или външната врата на клиента.

Условия за доставка:

    При доставка, получателят задължително показва лична карта и документи за покупка на продукта, куриерската фирма издава разписка/касова бележка за направеното плащане или ППП (Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод), която се пази заедно с останалите документи. Разписката/касовата бележка е законово признат документ, който освобождава търговеца от задължението да издава касова бележка.


    Доставка при онлайн покупка

  •     Клиентите, които купуват продукт от онлайн магазина ни, имат безплатна доставка при онлайн поръчка на обща стойност над 50 лв с ДДС.
  •     При онлайн поръчка на обща стойност под 50 лв с ДДС и тегло на закупената стока до 3 кг, клиентите заплащат доставка 3.99 лв. с ДДС.     
  •     При онлайн поръчка на обща стойност под 50 лв с ДДС и тегло на закупената стока над 3 кг, заплатената доставка е според ценораспис на куриеската фирма.

    Срокът за доставка е съгласно описаните условия:

     Доставки се извършват в Република България на географската ѝ територия, което изключва доставки в български задгранични посолства, дипломатически мисии, кораби и самолети под български флаг и др. които според международното право се считат за част от територията на Република България. Подписва се приемно предавателен протокол, с което се удостоверява изпълнението на поръчката. Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

 

    За поръчки до 13:00 българско време – 3 дни от потвърждаването на поръчката.

    За поръчки след 13:00 българско време – 4 дни от потвърждаването на поръчката.    Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка прилагани от куриера.    При всички случаи Chefsblade.bg запазва правото си едностранно, без да информира клиента да  удължава до седем дни посочените срокове. При невъзможност или затруднение за връчване лично на адресата, пратките се връчват както следва:

    на служебен адрес – на лице, като се отбелязват името и длъжността на лицето, приело доставката.

    за домашен адрес – на член от домакинството, като се отбелязва връзката му с получателя и името на лицето. Ако при първо посещение е имало невъзможност за връчване на стоката, не по вина на Chefsblade.bg и/или куриера (ако няма никой на адреса и др.) се оставя известие, в което се посочва телефон за връзка, на който клиента следва да се обади в срок от 3 (три) работни дни за да бъде определен нов срок на доставката. При второ посещение и невъзможност за връчване не по вина на Chefsblade.bg и/или куриера, автоматично се прекратява договорът за продажба от разстояние, като санкцията в този случай за неизпълнението на купувача, Chefsblade.bg задържа всички суми заплатени от купувача. Когато получател неоснователно откаже да приеме дадена пратка, важи казаното в предходното изречение.

 

НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ “БИСКВИТКИ”
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“.