Меню
Количка

KAI

Марка: KAI Модел: DH-5268
Помощен водач за спазване на ъгъла при заточване на ножове с камъни,което е много важно за правилното заточване на ножа.Заточването става по-бързо и лесно и най-вече правилно , защото се запазва ъгъла на заточване и е еднакъв и от двете страни на острието...
9.90 лв
Марка: KAI Модел: AP-0304
Абразивен камък за заточване с грапавост 3000. Комплект с черна полипропиленова подложка  за по-лено и удобно заточване. Размери :дължина - 17,8 см ширина - 6,0 см височина - 1,6 см..
75.00 лв
Марка: KAI Модел: AP-0316
Комбиниран брус с две страни за по-прецизно заточване. Груба страна за шлайфане с грапавост 3000 и финна страна за полиране с грапавост 6000. Комплект с черна гумена подложка за по- голямо удобство при заточване.Острият нож е незаменим помощник на всеки готвач , независимо дали е професионалист ..
115.00 лв
Марка: KAI Модел: Shun DM-0600
Комбиниран брус за заточване и полиране.Груба страна за шлайфане с грапавост 1000 и фина страна за полиране с грапавост 6000. Накиснете камъка преди употреба. Гумена подложка за устойчивост и удобство при заточване.Острият нож е незаменим помощник на всеки готвач , независимо дали е професионалист..
239.00 лв
Марка: KAI Модел: Shun DMS-210
Комплекта съдържа два универсални ножа за белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. Закалени, неръждаема дамаска стомана по 16 пласта от всяка страна.Дължина на острието 9 cm и 15 cmСЕРИЯ SHUNНожовете от серия SHUN е една от най-и..
399.00 лв
КУХНЕНСКИ НОЖ - DEBA KAI 6710D КУХНЕНСКИ НОЖ - DEBA KAI 6710D
Ново
Марка: KAI Модел: DEBA KAI 6710D
Острието Deba e традиционна японска секира.Силно и широко острие, ножът е тежък и стабилен.Задната част на острието е по-силната - използва предимно за рязане на рибни кости и кокали.  Предната част се използва предимно за филетиране на риба. Тази серия е с острие от неръждаема стомана но..
84.00 лв
Кухненски нож DEBA KAI 6721D Кухненски нож DEBA KAI 6721D
Ново
Марка: KAI Модел: KAI 6721D
Острието Deba e традиционна японска секира.Силно и широко острие, ножът е тежък и стабилен.Задната част на острието е по-силната - използва се предимно за рязане на рибни кости и кокали.  Предната част се използва предимно за филетиране на риба. Тази серия е с острие от неръждаема стомана..
118.00 лв
Марка: KAI Модел: Shun DM-0701
- Дамаска неръждаема стомана 32 слоя- Изключителна твърдост и корозоустойчивост - Дълъг живот без заточване - Ръчно заточване на острието - Отличен баланс между острието и дръжкатаНожовете от серия SHUN е една от най-изчерпателните серии ножове от дамаска стомана в света. Високо оценени от ..
229.00 лв
Марка: KAI Модел: Shun DM-0702
- Дамаска неръждаема стомана 32 слоя- Изключителна твърдост и устойчивост на корозия - Дълъг живот без заточване - Ръчно заточване на острието - Отличен баланс м/у острието и дръжката Ножовете от серия SHUN е една от най-изчерпателните серии ножове от дамаска стомана в света. Високо оценени от..
359.00 лв
Марка: KAI Модел: Shun DM-0704
- Дамаска неръждаема стомана 32 слоя- Изключителна твърдост и устойчивост на корозия - Дълъг живот без заточване - Ръчно заточване на острието - Отличен баланс между острието и дръжкатаНожовете от серия SHUN е една от най-изчерпателните серии ножове от дамаска стомана в света. Високо оценен..
339.00 лв
Марка: KAI Модел: Shun DM-0705
- Дамаска неръждаема стомана 32 слоя- Изключителна твърдост и устойчивост на корозия - Дълъг живот без заточване - Ръчно заточване на острието - Отличен баланс м/у острието и дръжкатаНожовете от серия SHUN е една от най-изчерпателните серии ножове от дамаска стомана в света. Високо оценени ..
399.00 лв
Марка: KAI Модел: Shun DM-0706
- Дамаска неръждаема стомана 32 слоя- Изключителна твърдост и устойчивост на корозия - Дълъг живот без заточване - Ръчно заточване на острието - Отличен баланс м/у острието и дръжкатаНожовете от серия SHUN е една от най-изчерпателните серии ножове от дамаска стомана в света. Високо оценени ..
389.00 лв
Показани 1 от 12 | 46 (4 Страници)
НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ “БИСКВИТКИ”
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“.