Меню
Количка

Tescoma

Марка: Tescoma Модел: Azza, 16 cm
Ножът е от Серия Azza - серия с много добър дизайн и качество .Прекрасен стабилен нож за професионална и домашна употреба за мултифункционална употреба в кухнята.Изкован от цяло парче японска неръждаема стомана от висок клас с твърдост 55 - 57 HRC. Острието е заточено и ръчно полирано за отличен ефе..
57.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Precioso
Ножът е от Серия Precioso  подходящ за прецизно рязане без много усилия. Дръжката му е изработена така, че да не позволява хлъзгане. Ножът е удобен и безопасен за употреба. Изработен от висококачествена немска стомана...
21.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Precioso
Серия Presto специално оформени и наточени за постигане на максимален ефект и безопасна употреба . Висококачествено острие от неръждаема стомана с ергономична дръжка от устойчива пластмаса . Може да се мие в съдомиялна машина...
33.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Azza 13 cm
Серия Azza ножът е изкован от цяло парче японска неръждаема стомана от висок клас с твърдост 55 - 57 HRC .Острието е заточено и ръчно полирано за отличен ефект при употреба с дължина 13см. Ергономична дръжка със стабилни стоманени нитове...
49.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Tescoma
Дървен блок за ножове, Tescoma. Изработен от висококачествено дърво за 5 ножа и ножица. Предлага удобно и безопасно съхранение на ножовете, като перфектно предпазва острието...
36.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Azza
Дъската е от Серия Azza изработена от специално напластени слоеве естествен бамбук - С опция за подлагане на съд под дъската, в който директно да се събират готовите съставки ..
69.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Pecioso
Серия Precioso Подходяща за рязане и сервиране. Революционна nanoCARE™ технология - антибактериална, не попива миризми, лесна за миене с размер: 26х16 cm..
25.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Pecioso
Серия Precioso подходяща за рязане и сервиране Революционна nanoCARE™ технология - антибактериална, не попива миризми, лесна за миене. Размер: 30x20 cm..
29.90 лв
Марка: Tescoma Модел: Pecioso
Серия Precioso подходяща за рязане и сервиране Революционна nanoCARE™ технология - антибактериална, не попива миризми, лесна за миене. Размер: 36х24 cm..
35.90 лв
Комплект ножове Tescoma Azza с блок - 6 броя. Комплект ножове Tescoma Azza с блок - 6 броя.
Извън наличност
Марка: Tescoma Модел: Azza
Комплект ножове Tescoma Azza с блок - 6 броя- Серия Azza - Комплекта съдържа: - универсален нож 9 и 13см, - нож за зеленчуци 13см, - нож за месо 21см, - нож за хляб 22см, - нож на шефа 16см - Ергономична дръжка, подходящо оформена за безопасно ползване - Размер 25х8х28см..
259.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Azza
                                                  ..
58.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Azza
- Серия Azza - Отличен за лесно и бързо рязане на всякаква храна - Двустранното назъбване не позволява храната да залепва по острието - Изкован от цяло парче висок клас неръждаема стомана, с устойчиво острие, перфектен режещ ръб и ергономична дръжка..
55.00 лв
Показани 1 от 12 | 32 (3 Страници)
НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ “БИСКВИТКИ”
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“.