Меню
Количка

Аксесоари

Марка: KAI Модел: DH-5268
Помощен водач за спазване на ъгъла при заточване на ножове с камъни,което е много важно за правилното заточване на ножа.Заточването става по-бързо и лесно и най-вече правилно , защото се запазва ъгъла на заточване и е еднакъв и от двете страни на острието...
9.90 лв
Марка: Tescoma Модел: Tescoma
Дървен блок за ножове, Tescoma. Изработен от висококачествено дърво за 5 ножа и ножица. Предлага удобно и безопасно съхранение на ножовете, като перфектно предпазва острието...
36.00 лв
Модел: CB 100044
Дъската е изработена изцяло ръчно в България от масив - червена върба.От едната страна е обработена с епоксидна смола като тази страна се използва за сервиране.Другата страна е обработена с естествени масла , за да може да се реже на нея.Размери :Дължина - 30 см Ширина - 30смДебелина - 4 смЗабележка..
79.00 лв
Модел: CB 100045
Дъската е изработена изцяло ръчно в България от масив - череша.От едната страна е обработена с епоксидна смола като тази страна се използва за сервиране.Другата страна е обработена с естествени масла , за да може да се реже на нея.Размери :Дължина - 45 смШирина - 20 смДебелина - 3,5 смЗабележка: Р..
79.00 лв
Марка: Brabantia Модел: Tasty
Дъска за рязане Стабилна и гъвкава дъска без приплъзване . Двустранно ползване Материалът не задържа хранителни миризми, улеите не позволяват изтичане на сокове .Лесна за почистване и подходяща за съдомиялна машина. Размери 250 x 250 x 8 мм..
17.90 лв
Марка: Brabantia Модел: Tasty
Дъска за рязане Стабилна и гъвкава дъска без приплъзване .Малък и компактен размер, идеален избор за рязане на плодове и зеленчуци.Двустранно ползване Материалът не задържа хранителни миризми, улеите не позволяват изтичане на сокове .Лесна за почистване и подходяща за съдомиялна машина...
13.90 лв
Марка: Brabantia Модел: Mint
Стабилна и гъвкава дъска без приплъзване .Двустранно ползване Материалът абсорбира течности и не задържа хранителни миризми. Лесна за почистване и подходяща за съдомиялна машина .Част от Brabantia TastyColours за цветно решение в кухнята...
21.00 лв
Дъска за рязане END GRAIN от акация - CB 100061 Дъска за рязане END GRAIN от акация - CB 100061
Ново
Модел: CB 100061
Този вид дъски са използвани най- вече от месари като са транжирали на тях.Дъските Енд грейн са с много добра износоостойчивост като не затъпяват ножа толкова бързо колкото другите дъски .Това е така т.к острието се плъзга между влакната на дървесината. Този вид дъски не се кривят и ще са Ви о..
69.00 лв
Дъска за рязане End grain-ръчна изработка- CB 100047 Дъска за рязане End grain-ръчна изработка- CB 100047
-16 %
Модел: CB 100047
Дъската е изработена изцяло ръчно в България от масив - орех,череша,дъб и падук (африканско дърво).Дъската е обработена с ленено масло и вакса от пчелен восък и карнауба.Размери :Дължина - 40 смШирина - 28 смДебелина - 2 см..
75.00 лв 89.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Azza
Дъската е от Серия Azza изработена от специално напластени слоеве естествен бамбук - С опция за подлагане на съд под дъската, в който директно да се събират готовите съставки ..
69.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Pecioso
Серия Precioso Подходяща за рязане и сервиране. Революционна nanoCARE™ технология - антибактериална, не попива миризми, лесна за миене с размер: 26х16 cm..
25.00 лв
Марка: Tescoma Модел: Pecioso
Серия Precioso подходяща за рязане и сервиране Революционна nanoCARE™ технология - антибактериална, не попива миризми, лесна за миене. Размер: 30x20 cm..
29.90 лв
Показани 1 от 12 | 42 (4 Страници)
НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ “БИСКВИТКИ”
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“.